Unieke culinaire ervaring

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring tijdens je verblijf in Krakau? Dan is onze culinaire wandeling zeker iets voor jou! Tijdens deze wandeling ga je op ontdekkingstocht naar de beste restaurants van de stad en proef je de lekkerste gerechten en drankjes die Krakau te bieden heeft.

Onze culinaire wandeling is inclusief een bezoek aan 4 unieke restaurants, elk met een eigen sfeer en specialiteiten. Je krijgt de kans om te genieten van een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, elk met een bijbehorende consumptie.

Tijdens de wandeling wordt je begeleid door een ervaren en Nederlandstalige gids die je alles vertelt over de geschiedenis en cultuur van de stad en de gerechten die je proeft. Je leert meer over de tradities en gebruiken van Krakau en hoe deze worden weerspiegeld in de lokale keuken.

De prijs van deze culinaire wandeling is €65 per persoon en is inclusief alle kosten voor eten en drinken. Het is de perfecte manier om te genieten van de beste culinaire ervaringen van Krakau, terwijl je ook de stad en haar cultuur ontdekt.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog onze culinaire wandeling en maak kennis met de heerlijke smaken van Krakau!

Het is belangrijk om op te merken dat onze culinaire wandeling niet dezelfde ervaring biedt als de stadswandeling. Tijdens deze culinaire tour ga je niet op een wandeltocht met een uitgebreide uitleg over de geschiedenis en gebouwen van Krakau, maar bezoek je 4 unieke restaurants om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

Onze culinaire wandeling is bedoeld voor fijnproevers die op zoek zijn naar een unieke culinaire ervaring tijdens hun verblijf in Krakau. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de lokale keuken en te genieten van de beste gerechten die de stad te bieden heeft.

Onze deskundige gidsen zullen je tijdens de wandeling begeleiden en je alles vertellen over de gerechten en drankjes die je proeft. Ze zijn er om je te begeleiden en te adviseren bij het kiezen van gerechten en drankjes en om eventuele vragen te beantwoorden die je hebt over de lokale keuken.

Dus als je op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring in Krakau, dan is onze culinaire wandeling zeker iets voor jou. Kom en geniet van de beste gerechten en drankjes die Krakau te bieden heeft!

Scroll naar boven