Wil je zorgeloos en comfortabel aankomen in Krakau? Dan is onze luchthaventransferservice de perfecte oplossing! Wij bieden transfers van Krakau vliegveld naar je hotel in de stad en zorgen ervoor dat je veilig en snel op je bestemming aankomt.

Onze transfers zijn beschikbaar voor groepen tot 4 personen voor slechts €30 per enkele reis en groepen tot 8 personen voor €45 per enkele reis. Voor grotere groepen kunnen transfers op aanvraag worden georganiseerd. We zorgen ervoor dat je transfer soepel verloopt en dat je direct naar je hotel wordt gebracht.

Onze ervaren chauffeurs zijn altijd op tijd en zorgen voor een veilige en comfortabele rit. Ze kennen de stad goed en kunnen je helpen met alle vragen die je hebt over Krakau en de omgeving.

Als je aankomt op de luchthaven van Katowice, kunnen we ook transfers organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een transfer te boeken.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog onze luchthaventransferservice en geniet van een zorgeloze reis van het vliegveld naar je hotel in Krakau!

Luchthaventransfers

1 t/m 3 personen:
30,- enkele reis

4 t/m 5 personen:
35,- enkele reis

6 t/m 8 personen:
45,- enkele reis

9 of meer personen op aanvraag

Scroll naar boven