Een fietstour is de perfecte manier om de prachtige stad Krakau te verkennen. Met een deskundige gids aan je zijde, ontdek je de stad op een actieve en leuke manier terwijl je onderweg interessante feiten en historische verhalen leert.

Tijdens de fietstocht verken je niet alleen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, maar ook de minder bekende plekjes die je anders misschien zou missen. Je fietst door charmante straatjes en langs de prachtige architectuur van de stad, terwijl je de rijke cultuur en geschiedenis van Krakau ontdekt.

Een fietstour is geschikt voor alle leeftijden en niveaus van fietservaring. Het is een geweldige manier om de stad te zien zonder dat je vermoeid raakt van het wandelen, en je kunt veel meer terrein bestrijken dan te voet. Bovendien is het leuk en gezellig om samen met een groep te fietsen en de stad te verkennen.

Onze fietstours worden geleid door ervaren gidsen die je meenemen op een onvergetelijke reis door de stad. Ze hebben interessante verhalen en informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van de stad. Je zult zeker verliefd worden op Krakau na een fietstour met ons.

Dus waar wacht je nog op? Spring op de fiets en ontdek de prachtige stad Krakau op een actieve en leuke manier. Het zal een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten!

Fietstour

3-4 uur

(incl. pauze)

Verzamelplaats: oude stad

29,50 per persoon

Prijs is inclusief fiets en Nederlandstalige gids.

Optioneel:
E-bike a €20,- per fiets

Privé fietstour

4 uur

(incl. pauze)

Minimaal 4 personen

45,- per persoon

Het is ook mogelijk om een prive tour te boeken. U bent er dan van verzekerd een tour met alleen uw groep. De prive tour dient vooraf aangevraagd te worden en is alleen beschikbaar bij de aanwezigheid van voldoende gidsen. Wil u een prive tour? Stuur dan direct een mail!

Scroll naar boven