schiet instructeur

Wil je een unieke ervaring tijdens je verblijf in Krakau? Breng dan een bezoek aan een schiettent! Wij bieden een scala aan pakketten, zodat er voor ieder wat wils is.

Onze pakketten beginnen bij €40 en bieden verschillende opties voor het gebruik van diverse vuurwapens. In pakket 1 zitten bijvoorbeeld 23 kogels en in pakket 5 kun je zelfs tot 70 kogels schieten! We bieden ook verschillende combinaties van pistolen, geweren en machinegeweren.

De ervaren instructeurs (Engelstalig) zullen je tijdens het schieten begeleiden en je leren hoe je de wapens moet gebruiken. Je kunt gerust zijn dat veiligheid voorop staat en er gezorgd wordt voor een veilige en gecontroleerde omgeving.

De schiettent is gemakkelijk te bereiken en is een leuke en spannende manier om een deel van je dag door te brengen in Krakau. Je kunt ervoor kiezen om alleen te gaan, maar het is ook mogelijk om met een groep te komen en zo een competitieve sfeer te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar de schiettent in Krakau en ervaar zelf hoe het is om te schieten met vuurwapens. Kies het pakket dat het beste bij jou past en beleef een onvergetelijke ervaring!

Schietbaan

1-3 uur

 

Optioneel:
Transport heen en terug
(incl. wachten chauffeur)  €50

vanaf 40,-
per persoon

Pakket 1 = €40
Pakket 2 = €50
Pakket 3 = €60
Pakket 4 = €75
Pakket 5 = €90

Scroll naar boven