Stadswandeling

Stadswandeling

Tijdens deze stadswandeling wordt u begeleid door de oude stad en de Joodse wijk Kazimierz. We zullen meerdere malen stoppen en in de oude stad zult u worden teruggenomen naar de Middeleeuwen. Na de oude stad loopt u richting de Joodse wijk, Kazimierz. Hier zult u teruggenomen worden naar de Tweede Wereldoorlog. Heeft u de film Schindlers List gezien?

We zullen diverse plaatsen bezoeken, die terugkomen in deze film. Indien u de film niet meer goed kunt herinneren, een aanrader om deze nogmaals te kijken voor uw verblijf in Krakau alvorens deze stadswandeling te boeken.
De stadswandeling wordt in het Nederlands gedaan.
Belangrijk: de tour eindigt voor het Schindlers museum.

Waarom deze tour boeken en niet ergens anders? Bij de meeste wandelingen moet u kiezen tussen een stadswandeling van de oude stad of de Joodse wijk. Deze wandeling is een combinatie van beiden en u betaalt dus ook maar een keer in plaats van twee keer! Daarnaast is de stadswandeling in het Nederlands!

  • Prijs: €25
  • Tijdsduur: 4 uur (incl. pauze)
  • Verzamelplaats: Barbacan

Als u deze tour elders goedkoper kunt boeken met Nederlandse gids, laat het weten en verdien een verrassing!

U kunt ook stadswandelingen in het Engels boeken. Is een wandeling van vier uur te lang voor u? Dan kunt u ook een stadswandeling boeken in het Engels, waarbij u alleen de oude stad of Kazimierz, de Joodse wijk bezoekt.

  • Prijs: €20
  • Tijdsduur: 2,5 uur (incl. pauze)

Afdrukken   E-mailadres