More to do

Fietstour

Oerhollands op de fiets Krakau verkennen?! Boek dan nu uw fietstour! Tijdens deze fietstour wordt u begeleid door de oude stad en de Joodse wijk Kazimierz. We zullen meerdere malen stoppen en in de oude stad zult u worden teruggenomen naar de Middeleeuwen. We fietsen door het park Planty en de Rynek, die op de UNESCO lijst staat.

Na de oude stad fietsen we richting de Joodse wijk, Kazimierz. Hier zult u teruggenomen worden naar de Tweede Wereldoorlog. De fietstour wordt in het Nederlands gedaan.
U ziet hetzelfde als met de stadswandeling, maar doet het op de fiets. Na aankomst bij de Schindlers fabriek, fietsen we via een leuke route langs de rivier terug naar de startplek in de oude stad.

Waarom deze tour boeken en niet ergens anders?

Bij de meeste tours moet u kiezen tussen een tour van de oude stad of de Joodse wijk. Deze fietstour is een combinatie van beiden en u betaalt dus ook maar een keer in plaats van twee keer! Daarnaast is de fietstour in het Nederlands!

Prijs: NL = €28 / EN = €24

Tijdsduur: 4 uur (incl. pauze)

Verzamelplaats: oude stad

Het is ook mogelijk om een prive tour te boeken. U bent er dan van verzekerd een tour te hebben met alleen uw groep. De prive tour dient vooraf aangevraagd te worden en is alleen beschikbaar bij de aanwezigheid van voldoende gidsen. Wil u een prive tour? Stuur dan direct een mail!

Prijs: €40 (minimaal 4 personen)

Tijdsduur: 4 uur (incl. pauze)

U kunt ook de fietstour in het Engels boeken.

Prijs: NL = €28 / EN = €24

Tijdsduur: 4 uur (incl. pauze)

 

Prive NL = op aanvraag; vanaf 4 personen mogelijk
Toeslag voor een e-bike = €15 per fiets

Serieus, Nederlandstalig en gezellig

Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van Auschwitz - Birkenau. Ik maak graag een praatje over het echte leven in Polen. Achtergronden, historie, politiek maar ook over alle andere typische Poolse dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Facebook