More to do

Auschwitz

Auschwitz

Hier willen we niet te veel over zeggen. De geschiedenis zegt genoeg. Dit is een plek, die iedereen minimaal een keer in z’n leven bezocht moet hebben. Krakau is de grootste en populairste stad in de buurt van Auschwitz. Bijna iedereen bezoekt naast Krakau ook direct Auschwitz.

Huskeytocht Zakopane

Huskeytocht Zakopane

Alle prijzen zijn exclusief vervoer naar Zakopane. De prijzen voor transfers naar Zakopane zijn te vinden onder <link naar prijs transfers Zakopane>.

Aangezien een huskeytocht relatief kort is, adviseren wij deze tour te combineren met een tocht naar Zakopane.

Previous Next

Fietstour

Oerhollands op de fiets Krakau verkennen?! Boek dan nu uw fietstour! Tijdens deze fietstour wordt u begeleid door de oude stad en de Joodse wijk Kazimierz. We zullen meerdere malen stoppen en in de oude stad zult u worden teruggenomen naar de Middeleeuwen. We fietsen door het park Planty en de Rynek, die op de UNESCO lijst staat.

Morskie Oko

Morskie Oko

Morskie Oko, een meer tussen de bergen. Bij deze dagtrip wordt u opgehaald bij uw hotel en rijdt u met chauffeur naar het zuiden van Polen. Eenmaal aangekomen bij Morskie Oko, loopt u via een asfaltweg 2 tot 2,5 uur omhoog. U komt aan bij een schuilplaats waar u een hapje of drankje kan nuttigen.

Stadswandeling

Stadswandeling

Tijdens deze stadswandeling wordt u begeleid door de oude stad en de Joodse wijk Kazimierz. We zullen meerdere malen stoppen en in de oude stad zult u worden teruggenomen naar de Middeleeuwen. Na de oude stad loopt u richting de Joodse wijk, Kazimierz. Hier zult u teruggenomen worden naar de Tweede Wereldoorlog. Heeft u de film Schindlers List gezien?

Dagtour Zakopane

Dagtour Zakopane

Indien u een dag naar Zakopane wil, regelen wij voor u het vervoer. Ook kunnen wij andere attracties en activiteiten voor u regelen. Het is mogelijk om Nederlandstalige begeleiding bij te boeken, zodat u verzekerd bent dat u alles te zien krijgt wat u moet zien. Het bijboeken van Nederlandstalige begeleiding kost €250.

Previous Next

Restaurants

Komt u met een groep naar Krakau en wil u zeker zijn dat er ruimte voor u is? Of wil u gewoon zeker weten dat u een goede keuze maakt voor een restaurant en alles voor u geregeld en gereserveerd is? Laat ons dan weten waar u wil eten en wij garanderen u dat alles voor u geregeld is. Wij zullen ook uw contactpunt zijn gedurende uw verblijf. Laat ons weten waar u wil eten of kies uit een van de volgende restaurants, die wij ten zeerste aanbevelen!

Pub crawl

Pub crawl

Boek deze tour om samen met een Nederlandstalige begeleider door de oude stad te lopen en diverse barretjes af te lopen. In elke bar probeert u iets anders. Bier? Wijn? Nee, dat kan u ook thuis drinken! We lopen diverse barretjes af en proberen bij elke bar een unieke en andere smakenwodka. In totaal 6 barretjes, dus 6 shots.

Schiettent

Schiettent

Altijd al een keer willen schieten? Boek dan als extra optie schieten in Krakau! De goedkoopste optie is er al vanaf €12,50 (exlusief kosten schietbaan). Dat is toch geen geld?! Hoe uitgebreider de optie, hoe duurder het schieten. Daarnaast is het ook mogelijk om ammunitie bij te kopen op locatie, mocht je van mening zijn dat je nog meer wil.

Dagtour - Sneeuwscooter tour

Dagtour - Sneeuwscooter tour

Alle prijzen zijn exclusief vervoer naar Zakopane. De prijzen voor transfers naar Zakopane zijn te vinden onder <link naar prijs transfers Zakopane>.

Ho(s)tel

Ho(s)tel

Heeft u accomodatie nodig? Boek dan via ons uw accommodatie in Krakau. U kunt kiezen uit een hostel (budgetoptie) of een hotel. Wij zorgen er altijd voor dat uw ho(s)tel in de buurt van de oude stad is. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een ho(s)tel in de buurt van de Joodse wijk Kazimierz te laten boeken. Interesse? Boek dan nu!

Prijslijst

 • Auschwitz met Nederlandstalige gids, inclusief vervoer en tickets €80 per volwassene en €60 per minderjarige
 • Lunchbox voor naar Auschwitz €5 per stuk
 • Fietstour met Nederlandstalige gids €26
 • Stadswandeling €20 per persoon
 • Tickets Oskar Schindler museum (€9 per stuk; zonder gids)
 • Engelstalige gids Oskar Schindler museum €65 bovenop de ticketprijs
 • Nederlandstalige gids Oskar Schindler museum €145 bovenop de ticketprijs
 • Zoutmijn met Engelstalige gids, inclusief vervoer en tickets €50 per persoon
 • Zoutmijn met Engelstalige gids, inclusief vervoer en tickets €60 per persoon (vanaf 10 personen of bijbetaling*)
 • Transfer van Krakau vliegveld naar hotel in Krakau €30 per enkele reis
 • Transfer van hotel in Krakau naar vliegveld Krakau €30 per enkele reis
 • Culinaire wandeling €60 per persoon (aperitief, voorgerecht (+1 consumptie), hoofdgerecht (+2 consumpties), nagerecht (+1 consumptie) met Nederlandstalige begeleiding
 • Pierogi workshop (met wodkaproeverij)
  tijdens deze dumpling workshop (een van Pools meest populaire gerechten) maak je je eigen pierogi's en kan je ze daarna opeten. Deze wordt meestal gecombineerd met een wodkaproeverij, waarbij je 7 Poolse wodka's te proeven krijgt. Dumpling workshop met wodkaproeverij is €32,50 en zonder wodkaproeverij €25 per persoon
 • Andere opties mogelijk in overleg...

Serieus, Nederlandstalig en gezellig

Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van Auschwitz - Birkenau. Ik maak graag een praatje over het echte leven in Polen. Achtergronden, historie, politiek maar ook over alle andere typische Poolse dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Facebook

logo new