Contact

Image

Er gaat niks boven persoonlijk contact! Bellen dus.... +48 (0)729384289

Wij zijn anders. Bij ons geen online reserveringsformulier met daarin direct een online betalingssysteem. Wij gaan voor persoonlijk contact. Ben jij op zoek naar een nederlandstalige gids in Krakau? Bel dan met mij.... dan stemmen we samen af hoe we de rondleiding gaan invullen. Alles is bespreekbaar. Ik ken de hot-spots van Krakau, weet waar je heerlijk kunt eten en neem je mee naar de meest authentieke plekken van deze fantastische stad. 

Over mij...

Tijdens mijn studie, in 2011, ben ik voor een half jaar naar Krakau verhuisd. Erasmus, een uitwisselingsproject met universiteiten, was mijn doel voor zes maanden. Het beviel mij hier zo goed, dat ik er nog een half jaar stage aan had vastgeplakt. Na een jaar Krakau moest ik terug naar Nederland om mijn studie af te maken. Na mijn studie had ik het gevoel dat niets mij in Nederland hield en ben ik dus teruggegaan naar Polen. Ik ben van de stad Krakau gaan houden. Dat is ook precies de reden waarom ik nu de stadswandelingen doe en mijn landgenoten hetzelfde gevoel wil geven als ik al die jaren heb gehad en nog steeds heb. Na mijn stadswandeling ben ik ervan overtuigd dat ik mijn liefde voor de stad heb overgegeven. Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van de stad. Ik maak graag een praatje over het leven in Polen. Ook over alle andere dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Toch liever meer informatie via de e-mail?

Serieus, Nederlandstalig en gezellig

Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van Auschwitz - Birkenau. Ik maak graag een praatje over het echte leven in Polen. Achtergronden, historie, politiek maar ook over alle andere typische Poolse dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Facebook