More to do

Restaurants

Komt u met een groep naar Krakau en wil u zeker zijn dat er ruimte voor u is? Of wil u gewoon zeker weten dat u een goede keuze maakt voor een restaurant en alles voor u geregeld en gereserveerd is? Laat ons dan weten waar u wil eten en wij garanderen u dat alles voor u geregeld is. Wij zullen ook uw contactpunt zijn gedurende uw verblijf. Laat ons weten waar u wil eten of kies uit een van de volgende restaurants, die wij ten zeerste aanbevelen!

Voor onze klanten doen wij dit geheel gratis. Wij willen gewoon zeker weten dat u de beste restaurants uitkiest voor een goede prijs. Voor grotere groepen kunnen wij groepsarrangementen voorbereiden.


Garden Le Scandale - Plac nowy

Wil u graag eten in het centrum van de Joodse wijk, Kazimierz? U kunt plaatsnemen in een van de beste Cocktail bars van Krakau en zeker de beste van de Joodse wijk. Naast cocktails wordt er ook hoge kwaliteit eten geserveerd. Dit restaurant is zeker een aanrader. Reserveer nu en wij garanderen u dat alles voor u geregeld is.

res1


Feniks Klub & Restaurant - Ul. Jana

In een historisch gebouw net naast het oude marktplein kunt u plaatsnemen in het restaurant van Feniks Klub. Na het eten hebben jullie de mogelijkheid om weer terug de stad in te gaan of de calorieën gelijk weer eraf te dansen. Het is namelijk mogelijk om direct de dansvloer op te gaan en een gezellig avond tegemoet te gaan onder swingende dansmuziek. Het is tevens de oudste club van Krakau. De meeste mensen komen binnen en reageren geschokt: “waar zijn we nu weer beland?”. Wij garanderen u dat uw eerste ingeving niet is wat het lijkt. Neem plaats en geniet van uw eten en daarna van het feest. In de latere avonduurtjes worden er flink gedanst. U heeft zelfs grote kans mee te maken hoe een Poolse bruiloft uitziet. Zo wordt er immer gefeest in deze club. Dus!: eerst eten en dan dansen! Reserveer nu en wij zorgen dat er voor u een lounge wordt klaargemaakt. Zonder reservering heeft u, in het weekend, haast geen kans op een lounge.

res2


Chłopskie Jadło – Grodzka

Net naast het marktplein een restaurant in de Poolse stijl. Wat voor eten krijgt u als u bij een Poolse familie op bezoek gaat? Dat krijgt u hier te eten! Het restaurant is erg goed gelegen. De prijs is erg laag, zeker voor de kwaliteit die u krijgt. Reserveer nu uw plaats en wij garanderen u een heerlijk diner!

res4


Sphinx – Rynek Główny

Dit restaurant is gelegen op het marktplein. Een betere locatie zult u dus niet vinden. In Sphinx wordt u geserveerd door bekwame serveerders. De kwaliteit van het eten is erg hoog. U kunt kiezen uit heerlijke bugers, steaks of pasta’s. Onze aanrader? Een vleesplank met typische Poolse specialiteiten. U krijgt deze voor nog geen €35 voor 2 personen!

res5

Serieus, Nederlandstalig en gezellig

Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van Auschwitz - Birkenau. Ik maak graag een praatje over het echte leven in Polen. Achtergronden, historie, politiek maar ook over alle andere typische Poolse dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Facebook