More to do

Morskie Oko

Morskie Oko

Morskie Oko, een meer tussen de bergen. Bij deze dagtrip wordt u opgehaald bij uw hotel en rijdt u met chauffeur naar het zuiden van Polen. Eenmaal aangekomen bij Morskie Oko, loopt u via een asfaltweg 2 tot 2,5 uur omhoog. U komt aan bij een schuilplaats waar u een hapje of drankje kan nuttigen.

U mag zichzelf goed belonen na de lange klim omhoog. U zult onderweg kunnen genieten van prachtige uitzichten. Het doel: Morskie Oko = Het oog van het meer. ’s Zomers prachtig uitzicht met vaak nog sneeuw op de punten van de berg. ’s Winters een bevroren meer waar u overheen kan lopen. Lijkt u dit wat? Neem dan contact met ons op en reserveer deze geweldige dagtrip!

Dit is een trip, die niet veel Nederlanders gemaakt hebben. U kunt thuis dus prachtige beelden terug laten zien aan uw familie en vrienden.

Prijs*:

Transfer

1-4 personen

5-7 personen

 8-18 personen

19 -39 personen

Krakow – Morskie Oko - Krakow

€165

€205

€255

€355

Tijdsduur: ~10 uur

U kunt Nederlandse begeleiding bijboeken voor €220.

* Prijs is exclusief entree tot het nationale park Morskie Oko. Dit dient ter plekke bij de kassa betaald te worden en is ter waarde van 5zł per persoon.

Serieus, Nederlandstalig en gezellig

Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van Auschwitz - Birkenau. Ik maak graag een praatje over het echte leven in Polen. Achtergronden, historie, politiek maar ook over alle andere typische Poolse dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Facebook