More to do

Dagtour Zakopane

Dagtour Zakopane

Indien u een dag naar Zakopane wil, regelen wij voor u het vervoer. Ook kunnen wij andere attracties en activiteiten voor u regelen. Het is mogelijk om Nederlandstalige begeleiding bij te boeken, zodat u verzekerd bent dat u alles te zien krijgt wat u moet zien. Het bijboeken van Nederlandstalige begeleiding kost €250.

Transfer

1-4 personen

5-7 personen

 8-18 personen

19 -39 personen

Krakow - Zakopane - Krakow (max 10h tour)

€165

€195

€235

€350

food

In Zakopane kunt u de bergen in. U wandelt via makkelijke routes naar boven, waar prachtige uitzichten op u wachten. Ook kunt u gezellig wandelen door de stad zelf met talloze barretjes en restaurants. U mag absoluut niet vergeten traditionele geiten- of schapenkaas te kopen, genaamd “oscypki”. Verzeker u van een leuke dag in Zakopane en boek nu uw dagtrip naar Zakopane.

Serieus, Nederlandstalig en gezellig

Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van Auschwitz - Birkenau. Ik maak graag een praatje over het echte leven in Polen. Achtergronden, historie, politiek maar ook over alle andere typische Poolse dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Facebook