Blog

Niet Wenen, maar Krakau

12 redenen om Krakau te bezoeken. Vandaag reden 3!

Niet Wenen, maar Krakau. Als er een andere stad is die de Oostenrijkste hoofdstad als de zelfverklaarde hefboom van de cafécultuur echt kan uitdagen, dan is het Krakau. Yep, een nieuw soort ambachtelijke coffeeshops zorgen voor een renaissance in het drinken van het cafeïnehoudende elixer, terwijl andere cafés tevreden zijn met een fijne locatie en een prachtige tuin met uitzicht op de grote historische monumenten van de oude stad. Liever wat procenten? In Krakau zijn er meer dan genoeg barren, waar de procenten rijkelijk vloeien.

Tijdens het boeken van excursies bij ons reserveren wij graag een plekje bij de top locaties van Krakau, zodat u zeker kunt genieten van een goed diner.

Volgende week reden 4!

Boek nu een stadswandeling en ontdek Kazimierz!

Volgende week reden 3!

Serieus, Nederlandstalig en gezellig

Mij boeken als uw gids is niet alleen het rondleiden en laten zien van Auschwitz - Birkenau. Ik maak graag een praatje over het echte leven in Polen. Achtergronden, historie, politiek maar ook over alle andere typische Poolse dingen. Met andere gidsen zult u merken dat het allemaal erg formeel eraan toe gaat. Met mij bent u verzekert van een gezellig verblijf.

Facebook